Lezing 2

Titel: 

‘Hij moet er maar gewoon aan wennen’ en andere fabels over verlatingsangst

Inhoud: 

Miranda van der Meer heeft zich gespecialiseerd in een hot topic, namelijk verlatingsangst. Tijdens deze lezing geeft zij uitleg aan diverse fabels over dit onderwerp en geeft zij antwoorden op veel voorkomende vragen zoals:

    • Wat is verlatingsangst?
    • Hoe herken je verlatingsangst?
    • Waarom kan de hond maar niet wennen aan alleen thuis zijn?
    • Waarom werken schema’s als kort weg gaan en ondanks rustig opbouwen niet genoeg?
    • Hoe kun je een hond met verlatingsangst wel helpen?

Titel: 

TLC grooming; how to explain grooming to a dog

Inhoud: 

We vertellen graag aan de hand van praktijkvoorbeelden hoe wij bepaalde trimhandelingen uitvoeren en hoe we verbeteringen kunnen bewerkstelligen. Dit alles uiteraard gepaard gaand met een samenwerking met de hondenfamilie; waarbij het thuis oefenen en trouw zijn aan de trimtechnieken en andere geboden adviezen ontzettend belangrijk zijn. We hopen dat na deze lezing jij als professional geïnspireerd bent om juist ook die honden te helpen die het wat moeilijker hebben, dat je ons super praktische stappenplan en onze tips en tricks die we met je gaan delen, kunt gebruiken in je praktijk of salon!


Titel: 

Clickertraining met varkens

Inhoud: 

Verbeter je clickerskills doormiddel van training met varkens

Tijdens deze workshop geven wij uitleg over het gebruik van de clicker. Een handige tool om dieren op een positieve manier razendsnel bepaald gedrag aan te leren. Training met varkens is natuurlijk voor de meeste geen alledaagse kost, dus wil jij jouw clickerskills eens uitproberen in samenwerking met onze varkens?!

Door te trainen met verschillende dieren vergroot je je creativiteit en doe je meer ervaring op over het leervermogen van verschillende dieren.

Dit product is momenteel niet op voorraad.